Bästa dop och namngivningspresenterna

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till lekmer, adlibris, babyshop, cdon, hedbergsguld, doppresenter & outnorth.

Det är dags att välkomna en ny familjemedlem till världen och du har fått en inbjudan till ett dop eller namngivning men du vet inte vad du ska köpa för doppresent eller namngivningspresent? Är du ute efter något traditionellt eller något mer praktiskt? Det finns mängder av presenter att hitta beroende på vad du är ute efter. Det är extra roligt att hitta de där lilla extra som barnet kan ha mycket användning för genom sin uppväxt, något fint att pryda rummet med eller något fint att se tillbaka på som äldre.

Vi har därför samlat några väl utvalda doppresenter, namngivningspresenter och “välkommen till världen-gåvor”. Det är allt från traditionella presenter som smycken och sparbössor  till mer praktiska och roliga presenter som mjukisdjur, serviser och gåbilar. Allt för att ge dig tips och inspiration till den perfekta gåvan att ta med på firandet av ett helt nytt liv.

Gosedjur Cordy Roy

Gosedjur Cordy Roy

Vackra klassiska gosedjur från det populära brittiska leksaksmärket Jellycat. Gosedjur serien Cordy Roy passar perfekt som namngivningspresent eller doppresent och blir antingen nya favoriten vid läggdags eller en fin prydnad på barnrummet. Gosedjuren är stoppade med bönor som gör att de sitter stadigt och upprätt. Gosedjuren är godkända enligt europeiska säkerhetsstandarden EN71 och passar från födseln och uppåt.

Barnkammarboken

barnkammarboken
Dessa fantastiska böcker lämpar sig både för att ställa upp på hyllan i barnrummet som en prydnad eller att läsa de fina visorna, dikterna och sagorna. Bokserien Barnkammarboken kommer i flera olika exemplar för det lilla barnet att samla på under sin uppväxt. I böckerna presenteras barnet för allt från mumintrollet till visor som Imse vimse spindel och sånger från Astrid Lindgrens fantastiska sagor.

Gåbil

Dessa tidlösa gåbilar är den perfekta presenten för dopet eller namngivningen. Bebisen är kanske ännu lite för liten för att köra, men denna bil fungerar lika bra som en fin inredningsdetalj i barnrummet. När bebisen blir upp mot året kommer det bli favoriten bland leksakerna. Gåbilen är i metall och har gummihjul.

Serveringsset

Varför inte köpa en av Elsa Beskows tidlösa serveringsset. Perfekt present för det lilla barnet att få äta sina första köttbullar ur, lära sig dricka själv och äta med bestick. Presentboxen innehåller en tallrik, en djup tallrik och en mugg med handtag.

Gunghäst

Teddykompaniets lammgunga är en traditionell gunghäst men som ser ut som ett lurvigt litet lamm. Ansikte, handtag, klövar och gungfötterna är gjorda av trä resten av lammet är en avtagbar päls som kan tvättas. Alla leksakerna från Teddykompaniet är giftfria och pälsen är i syntet.

Berlock från Thomas Sabo

Ge det lilla barnet ett armband och berlock från Thomas sabo. Berlockerna är gjorda i äkta silver och finns i alla möjliga utföranden. En perfekt present på dopdagen eller namngivningen som du sedan själv eller föräldrarna kan fylla på, på barnets födelsedagar och andra livshändelser genom barnets uppväxt. Till ett dop eller namngivning rekommenderar vi att köpa en berlock med barnets månadssten i, barnets första bokstav eller det vackra livsträdet som ger löfte om ett långt liv med djupa och meningsfulla band.

Kreativ teckningsmapp

Ge något lite extra uttänkt, en kreativ teckningsmapp. Ge föräldrarna idéen om att spara barnets små konstverk genom sin uppväxt i dessa fina tecknings mappar. Detta skapar garanterat ett fint minne genom barnets uppväxt. Komplettera gärna med fingerfärg som föräldrarna kan börja med att ta hand och fot avtryck av barnet. När barnet blir närmare året kan hen själv skapa sitt första egengjorda konstverk att föreviga i tecknings mappen.

Minnesask

BamBam är de små presenterna med fantastiskt stora minnen att spara. Ge en fin liten ask att spara barnets första tappade tand i. Eller en fint dekorerad plåtlåda med allt som behövs för att gjuta bebisens handavtryck eller fotavtryck.

Sparbössa

Ge en fin sparbössa i doppresent eller namngivningspresent. Barnet kan under sin uppväxt lära sig spara sina pengar i någon av de fina sparbössorna samtidigt som det fungerar som en väldigt fin prydnad på barnrummet.

Ryggsäck

En ryggsäck från fjällräven kommer i mängder av fina färger. Under barnets uppväxt är det perfek för dagsturen, första övernattningen hos mor och farföräldrar och sedan till dagisstart. Väskorna från fjällräven är konstruerade i slitstarkt material som gör att de tål slit och släng under många många år framöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *