Bästa ryggsäckarna till barn 2020

RyggsäckarInlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Polarn O. Pyret och Jollyroom.

Mörkret kryper fram allt tidigare och semestern är över. Hösten närmar sig med stormsteg och det är dags att förbereda inför förskola och skola. Vi på Prylar Till Barnen tänkte därför i detta inlägg tipsa om några härliga väskor för ditt barn.

Våra favoriter

 

Ryggsäck från Polarn O. Pyret

Ryggsäck pop

Detta är en enkel väska i mindre variant och passar 1-3 åringen. Den är liten och smidig och rymmer extrakläder och snutten i det stora facket medan det mindre facket är perfekt för nappar, hårspännen och andra mindre saker som också behöver följa med. Undersidan av väskan är i förstärkt material och tål därför att ställas ned på marken om så behövs. Axelremmarna är justerbara för att enkelt kunna göra större när ditt barn växer. Väskan har även ett spänne över bröstet vilket gör att den sannar på plats och blir mycket enklare för ditt barn att bära -kan själv är den vanligaste frasen i denna ålder och med denna får de verkligen testa på att bära själva på ett enkelt sätt. Dessutom har Polarn o. Pyret lyckats med sin otroligt söta design!

 • Färg: Gul, blå
 • Mått: 20 cm bred, 28 cm hög och 12 cm djup
 • Ålder: 1-5 år

Samsonite Funtime Ryggsäck

Samsonite funtime ryggsäck

Samsonite har en serie som de kallar för Funtime vilket är perfekta väskor för ditt barn som ska börja skolan. Funtime är en serie med olika teman där ett utav dem garanterat kommer passa just ditt barn. Ryggsäcken är tillverkad av slitstark PVC-fri polyester. Axelremmarna är vadderade och justerbara för bästa komfort och det finns även en bröstrem för att hålla väskan bra på plats. Det vi på Prylar Till Barnen tycker är så bra med Samsonites väskor är att de dels är gjorda för att sitta bekvämt på ditt barn men också för dess rymliga och väldisponerade fack. Ryggsäcken har två stora rymliga fack där ett är perfekt för tex extrakläder och gympakläder o det andra till skolböcker. Det finns även ett mindre fack på utsidan där det är lätt att förvara exempelvis frukten.

 • Färg: Jungle (röd), Stars (rosa), Dreamy Dots (turkos), Mimmi Pigg (marinblå), Street Sports (turkos), Marvel Avengers (röd) och Star Wars (blå).
 • Mått: 26 L. 33 cm bred, 51 cm hög och 19 cm djup
 • Ålder: 6-9 år

New Era MLB NYY Ryggsäck

New era MLB ryggsäck

Ryggsäckar från New Era MLB NYY är stilrena och enkla och passar perfekt för ditt äldre barn mellan 9-15 år. Väskorna kommer i stilrena och enkla modeller i ett slitstarkt polyestermaterial med justerbara axelremmar. Ryggsäcken har ett stort fack som rymmer det mesta samt ett ytterfack som är perfekt för det som behöver finnas lättillgängligt som nycklar, telefon och hörlurar.

 • Färg: Grön, vinröd, rosa, turkos, kamoflage, svart, blå, gul
 • Mått: 16 L.
 • Ålder: 9-15 år

Beckmann Sport Ryggsäck

Beckmansport ryggsäck

Beckmann är ett helt underbart märke. Kolla in dessa ryggsäckar som finns i flera olika modeller. Just denna väska har gott om förvaring, vilket vi tycker om! Ett stort huvudfack, ett separat datorfack, flera mindre ytterfack som alla stängs och öppnas med en dragkedja. I botten av väskan finns även ett regnskydd som är lätt att veckla ut om vädret kräver det.

Ryggsäcken är anatomiskt utformad vilket innebär att den placerar hälften av vikten på höfterna för optimal komfort. Baksidan av väskan är vadderad med aluminiumstöd som gör den både stabil och bekväm att bära. Ryggsäckens passform optimeras sedan med hjälp av att ställa in axelband, bröstrem och höftrem utefter ditt barn. Det här är den perfekta väskan för skola och utflykter!

Bekmann har dessutom lunchlådor, vattenflaskor och gympapåsar i matchande serie, det måste också kollas in!

 • Färg: Blå/blommig, grön/kamoflage, lila/leopard, svart, blå
 • Mått: 30 L. 34 cm bred, 46 cm hög och 16,5 cm djup
 • Ålder: 6-12 år

Puma Plus II Ryggsäck

Puma plus ryggsäck

Ryggsäckar från Puma är stilrena och enkla och passar perfekt för ditt äldre barn mellan 9-15 år. Väskorna kommer i stilrena och enkla modeller i ett slitstarkt polyestermaterial med justerbara axelremmar. Ryggsäcken har ett stort fack som rymmer det mesta samt ett ytterfack som är perfekt för det som behöver finnas lättillgängligt som nycklar, telefon och hörlurar. Ryggsäcken har även plats för en vattenflaska på utsidan.

 • Färg: Lila, blå, svart
 • Mått: 31 cm bred, 47 cm hög och 17 cm djup
 • Ålder: 9-15 år

Skip Hop Zoo Pack

Skip Hop Zoo Pack

De lekfulla ryggsäckarna från Skip Hop Zoo Pack är designade som färgstarka djur och kommer definitivt bli ditt barns favoritväska. Väskan har ett stort fack som rymmer extrakläder och är dessutom utrustat med en isolerad förvaringsficka för mellanmål. På utsidan finns ett ytterfack och plats för en vattenflaska. Axelbanden går lätt att justera utefter ditt barns längd.

 • Färg: Uggla, bi, fjäril, fladdermus, unichorn, haj, leopard, drake och räv.
 • Mått: 25,4 cm bred, 28 cm hög och 10,2 cm djup
 • Ålder: 3-6 år

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *