Bästa ryggsäckarna till barn 2021

Ryggsäckar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Polarn O. Pyret och Jollyroom.

Mörkret kryper fram allt tidigare och semestern är över. Hösten närmar sig med stormsteg och det är dags att förbereda inför förskola och skola. Vi på Prylar Till Barnen tänkte därför i detta inlägg tipsa om några härliga väskor för ditt barn.

Våra favoriter

4.9/5

Premium!

4.7/5

Passar till alla!

4.5/5

Passar för de minsta!

Hummel Jazz

En kvalitetsväska från Hummel, som passar till det mesta. Den finns i 2 varianter, Large och Small. Large passar barnet som precis ska börja skolan och small är bra till barnet som går på förskolan och vill ha napp och filt med sig fortfarande (funkar också utmärkt att packa några extra kläder).

Ryggsäcken består av 2 fack, ett huvud fack där man kan få plats med skolmaterial, träningskläder, leksaker och mycket annat! Det finns också ett mindre fack på framsidan för barnets småsaker, pennor, sudd och annat smått och gott. Det finns även en sidoficka i mesh där man kan placera en mindre vattenflaska eller varför en liten termos till utflykten? 

Väskan är gjord av vattenavvisande material som gör att den fungerar i alla årstider. Med de justerbara axelremmarna får väskan en bra passform till ditt barn. Finns även ett handtag på ovansidan för att lätt kunna bära den i en hand.

 • Färger: Black Iris, Black, Cypress, Deauville Mauve
 • Mått Small: Bredd: 23 cm, Höjd: 26 cm, Djup: 11,5 cm
 • Mått Large: Höjd: 39,5 cm, Bredd: 28 cm, Djup: 12,5 cm 
 • Ålder – Small: 0-5 år, Large: 6-12 år 
 
 
4.7/5

Beckmann Sport Jr

Beckmansport ryggsäck

Beckmann är ett helt underbart märke. Kolla in dessa ryggsäckar som finns i flera olika modeller. Just denna väska har gott om förvaring, vilket vi tycker om! Ett stort huvudfack, ett separat datorfack, flera mindre ytterfack som alla stängs och öppnas med en dragkedja. I botten av väskan finns även ett regnskydd som är lätt att veckla ut om vädret kräver det. 

Ryggsäcken är anatomiskt utformad vilket innebär att den placerar hälften av vikten på höfterna för optimal komfort. Baksidan av väskan är vadderad med aluminiumstöd som gör den både stabil och bekväm att bära. Ryggsäckens passform optimeras sedan med hjälp av att ställa in axelband, bröstrem och höftrem utefter ditt barn. Det här är den perfekta väskan för skola och utflykter! 

Bekmann har dessutom lunchlådor, vattenflaskor och gympapåsar i matchande serie, det måste också kollas in! 

 • Färg: Blå/blommig, grön/kamoflage, lila/leopard, svart, blå 
 • Mått: 30 L. 34 cm bred, 46 cm hög och 16,5 cm djup 
 • Ålder: 6-12 år
4.9/5

Polarn O.Pyret Ryggsäck

Ryggsäck pop

Detta är en enkel väska i mindre variant och passar 1-3 åringen. Den är liten och smidig och rymmer extrakläder och snutten i det stora facket medan det mindre facket är perfekt för nappar, hårspännen och andra mindre saker som också behöver följa med. Undersidan av väskan är i förstärkt material och tål därför att ställas ned på marken om så behövs. Axelremmarna är justerbara för att enkelt kunna göra större när ditt barn växer. Väskan har även ett spänne över bröstet vilket gör att den sannar på plats och blir mycket enklare för ditt barn att bära -kan själv är den vanligaste frasen i denna ålder och med denna får de verkligen testa på att bära själva på ett enkelt sätt. Dessutom har Polarn o. Pyret lyckats med sin otroligt söta design! 

 • Färg: Gul, blå 
 • Mått: 20 cm bred, 28 cm hög och 12 cm djup 
 • Ålder: 1-5 år
4.5/5

New Era MLB NYY

En klassisk ryggsäck från New Era, med New York Yankees stilrena märke på ryggsäcken. En slitstark och pålitlig ryggsäck för alla tillfällen, passar till skolan, träningen eller övernattningen hos en kompis. 

Ryggsäcken är bekväm och sitter bra, med de justerbara axelremmarna kan man få ryggsäcken att sitta på ordentligt på ryggen. Det finns ett handtag på ovansidan för att enkelt kunna bära med sig ryggsäcken i handen.  

Ryggsäcken har 2 fack, ett stork fack som är rymligt där man får plats med allt möjligt och ett mindre fack där man kan ha med sig pennor eller andra mindre prylar. Ryggsäcken finns i flera olika färger som passar alla olika smaker. 

 • Färg: Svart, Röd, Blå, Grön (Mfl) 
 • Mått: 16L, 29 cm Bred, 42 cm hög, 12cm djup. 
 • Ålder: 6-12
4.6/5

HYPE Tingeling

En magisk ryggsäck för alla älvor därute, en glansig ryggsäck som fullkomligt lyser upp skolgården. Ryggsäcken är gedigen och av ordentlig kvalité, den passar till tjejen eller killen i som går i låg eller mellanstadiet. 

Med sina 2 fack kan man få med sig det mesta till skolan, stallet eller till kompisen. Den stora facket är rymligt, där barnet får plats med sina skolböcker, träningskläder eller annat. Det mindre ytterfacket passar till att lägga ner några småsaker. 

Väskan är ordentligt gjord, med en lagom storlek så kommer passa bra på ditt barn. Med sin häftiga färg kommer han eller hon bli den lysande stjärnan på skolgården.  

 • Färger: En färgad 
 • Mått : Höjd: 42 cm, Bredd: 30 cm, Djup: 12 cm
 • Ålder :  6-12
 
4.6/5

Puma Academy Forest Night

En riktigt rejäl och stor väska, till barnet som behöver ha mycket saker med sig. Funkar utmärkt att ha med sig till skolan men är tillräckligt rymlig för att ha med den sig det viktigaste för en några dagars övernattning.  

Väskan består av en ficka framtill, 2 stora fack och 2 stycken mesh fickor på vardera sida av väskan. Fickan framtill är smal men bred så där för man plats med en papper eller kanske en mobil. Sidofack i mesh passar perfekt till en vattenflaska, termos eller en påse godis. De 2 huvudfacken är rymliga och man får plats med en 13” laptop om det skulle behövas. 

Väskan är bekväm även om den är packad med mycket, pga av den vadderade baksidan och vadderade axelremmar kan man packa mycket men det är fortfarande bekvämt att bära den. 

 • Färger: En färgad 
 • Mått : Höjd: 48 cm, Bredd: 32 cm, Djup: 15 cm 
 • Ålder :  6-12 
4.8/5

Skip Hop Zoo Pack Uggla

Skip Hop Zoo Pack

De lekfulla ryggsäckarna från Skip Hop Zoo Pack är designade som färgstarka djur och kommer definitivt bli ditt barns favoritväska. Väskan har ett stort fack som rymmer extrakläder och är dessutom utrustat med en isolerad förvaringsficka för mellanmål. På utsidan finns ett ytterfack och plats för en vattenflaska. Axelbanden går lätt att justera utefter ditt barns längd. 

 • Färg: Uggla, bi, fjäril, fladdermus, unichorn, haj, leopard, drake och räv. 
 • Mått: 25,4 cm bred, 28 cm hög och 10,2 cm djup 
 • Ålder: 3-6 år 
4.5/5